LJ. ŠIŠKA / Ljubljana mesto

Predstavitev


Lastnosti


Šifra:
VILAM3AO
Vrsta:
hisa
Tip:
samostojna
Velikost:
460 m²
Letnik:
1935

Cena


2.500.000,00 €

Opis


Dobrodošli v svetu prestiža in funkcionalnosti, kjer se združujeta poslovno in stanovanjsko udobje v čudoviti vili v Šiški, ki je bila temeljito obnovljena in se razprostira na impozantnih 460 m2.

VILA PONUJA:

Stanovanjski in doslovni del:

Razkošna vila vas popelje v dovršenost, saj se ponaša z elegantno kombinacijo stanovanjskih in poslovnih prostorov. To omogoča prilagodljivost uporabe glede na vaše potrebe, ne glede na to, ali iščete popolno bivališče ali pa vrhunski poslovni prostor.

STILSKO OPREMLJENI PROSTORI:

Vsak kotiček vile odraža premišljeno izbrano notranjo opremo, ki združuje funkcionalnost s prefinjenim stilom. Stilsko opremljeni prostori ustvarjajo čarobno okolje, kjer se udobje sreča z estetiko.

PARKIRIŠČA IN KLIMATIZACIJA:

V sklopu objekta so zagotovljena parkirišča, ki vam omogočajo brezskrbno parkiranje. Vila je klimatizirana, kar zagotavlja prijetno okolje v vseh letnih časih.

MIRNA LOKACIJA Z VSO POTREBNO INFRASTRUKTURO:

Nepremičnina se nahaja v mirnem okolišu v neposredni bližini Celovške ceste in čudovitega sprehajalnega parka Tivoli. V bližini boste našli vso potrebno infrastrukturo, vključno s pošto, banko, šolo, vrtcem ter nakupovalnim centrom Aleja in drugimi manjšimi trgovinskimi poslovalnicami.

ENOSTAVEN DOSTOP DO AC OBROČA:

Lokacija omogoča hiter dostop do avtocestnega obroča, kar olajša vaše vsakodnevne poti in poslovne obveznosti.

DODATNE INFORMACIJE O NALOŽBI:

Nepremičnina predstavlja odlično naložbeno priložnost. Aktivni dolgoročni najemi nudijo stabilen donos. Nepremičnina je v lasti družbe Akustika Group d.o.o., kar omogoča enostaven in pregleden nakup.

Odkrijte edinstveno priložnost za bivanje, delo in naložbo v tej obnovljeni poslovno-stanovanjski vili, ki izžareva prestiž in udobje na vsakem koraku.

Kontakt


ANGELA OSOLNIK


051 200 400

angela.osolnik@skupina.pro