BOHINJ / Gorenjska

Predstavitev


Lastnosti


Šifra:
PBOH
Vrsta:
pocitniski objekt
Tip:
hisa
Velikost:
430.2 m²
Letnik:
1935

Cena


1.500.000,00 €

Opis


Apartmajska hiša Ob Savici, na pravljični lokaciji ob Bohinjskem jezeru v neposredni bližini reke Save Bohinjke predstavlja edinstveno priložnost za tiste, ki si želijo uživati v čarobnem okolju narave ter hkrati imeti možnost poslovne rasti. Hiša, ki je bila zgrajena leta 1935, se ponaša z lastno plažo ob strugi Save Bohinjke, kar ustvarja idiličen kraj za sprostitev in uživanje v naravi.

Zemljišče z objektom obsega impresivnih 4.173,00 m2, medtem ko je sam objekt velik 430,20 m2 in obsega tri nadstropja. Nepremičnina vsebuje 7 samostojnih apartmajev, kar nudi različne možnosti bivanja za obiskovalce.

V pritličju se nahaja eden od apartmajev, ki omogoča udobno bivanje za 6 oseb. V prvem in drugem nadstropju so po 3 apartmaji, primerni za bivanje 2 + 2 ali 4 + 2 ose. Vsak apartma ima svojo lastno kopalnico, spalnico, kuhinjsko jedilni kot in dnevni prostor s kavčem. Vsi apartmaji imajo tudi razkošne balkone, ki ponujajo osupljiv razgled na reko Savico in okoliške vrhove Julijcev.

Okolica nepremičnine navdušuje z mirnim in sproščujočim okolišem. Za udobno bivanje poskrbi parkirišče in enostaven dostop do objekta. Posebno pozornost zasluži tudi prostor za peko in preživljanje časa na prostem, kjer lahko stanovalci in obiskovalci uživajo v naravi ter druženju.

Nepremičnina se nahaja v bližini izjemno priljubljene izletniške točke, Slapa Savica, ter smučišča Vogel, kar dodatno povečuje privlačnost lokacije. Ta čarobna hiša ob Bohinjskem jezeru ponuja izjemno priložnost za tiste, ki si želijo izkusiti turistični potencial oddaje apartmajev in svojim gostom omogočiti nepozabno bivanje v objemu neokrnjene narave.

Kontakt


ANGELA OSOLNIK


051 200 400

angela.osolnik@skupina.pro