ZGORNJE JARŠE / Ljubljana okolica

Predstavitev


907,1 m², pisarna, zgrajena l. 1948, 1. nad., poslovni prostor, oddamo. Cena: 8,00 EUR/m²/mes

Lastnosti


Šifra:
OP00038N
Vrsta:
poslovni prostor
Tip:
pisarna
Velikost:
907.1 m²
Letnik:
1948

Cena


8,00 € / m² / mesec

Opis


V najem oddamo pisarniško-skladiščni prostor, ki se nahaja v urejenem poslovno-proizvodnem kompleksu v Jaršah, med Domžalami in Kamnikom. Prostor se razprostira na 1. nadstropju in ima skupno površino 907,10 m2.

Pri vstopu v prostor vas pričaka avla z recepcijskim pultom, ki ustvarja profesionalno dobrodošlico. Ta vodi do več svetlih pisarniških prostorov, prilagojenim različnim pisarniškim dejavnostim. Dva toaletna prostora, od katerih eden vključuje tudi tuš, zagotavljata udobje za zaposlene. Opremljeni kuhinjski prostori in shramba poskrbijo za udobne odmore. Svetel skladiščni prostor ob pisarnah pa je idealen za skladiščenje ali druge proizvodne potrebe.

Dostop do prostorov je mogoč preko stopnišča in/ali tovornega dvigala, kar olajša logistiko. Pred poslopjem so na voljo parkirna mesta za najem, kar še dodatno izboljšuje udobje za zaposlene in stranke (parkirišča niso vključena v osnovno ceno najema).

Nepremičnina se nahaja v aktivni poslovni coni z hitrim dostopom do pomembnih prometnic. V bližini so tudi nakupovalni center Qulandia, trgovini Merkur in Sam ter različni lokali, ki ustvarjajo dinamično poslovno atmosfero.

Ne odlašajte z ogledom prostora. Stopite v stik z nami, da vam pomagamo uresničiti vaše poslovne cilje.

Nepremičnina je last Akustike Group d.o.o.

Kontakt


NIKO ŽURAJ


051 208 475

niko.zuraj@skupina.pro